Sorgen efter mina barn bär jag alltid med mig…

Det  är ingen tvekan om var Marianne fått idén till sina romaner. Precis som sin hjältinna bor hon sommartid i ett gammalt missionshus på Gotland. Men böckernas Mirjam har sluppit förlora två älskade barn.

Klicka bilden för att läsa mer.

Kommentarer
4 Responses to “Sorgen efter mina barn bär jag alltid med mig…”
 1. Lotta Sundh says:

  Jag fullkomligt älskar dina böcker.Mirjam och Hervor är underbara.Längtar efter den fjärde boken,ska läsa den på semestern som tillbringas i stugan på Gotland.
  Tack för underbara läsupplevelser!
  Lotta 47 År Uppsala/Näs

 2. admin says:

  Tack! Fjärde boken är på G…. Håll ut! //Marianne

 3. Jeanette Johansson says:

  Hej kära Marianne,
  Tack för en underbar lyssnarupplevelse. Jag vill varmt rekommendera lyssnarboken (alla tre) som ger kraft och färg till dessa underbara kvinnor mycket tack vare den dialektala harmonin. Jag lider varje gång jag byter CD i bilen för då vet jag att denna fantastiska upplyftande läsupplevelsen snart är slut. De är just en sådan här film med härliga egensinniga kvinnor i medel åldern 50-70 år ungefär, som de är en sådan bristvara på idag. Vi är så många som är kulturellt intresserade i denna åldern och skulle välta biograferna om du fick möjlighet att filma dina böcker. Kan se tex Kim Andersson som norrländskan eller varför inte andvända Susanne Alvengren och norrländskan som redan finns på skivorna. NÄR KOMMER FYRAN??
  Jag kan se

 4. Margaretha Bolin says:

  Tack för en härlig läsupplevelse, jag har just stängt pärmarna på “Spinnsidan” och den var lika bra som de föregående ! Hervor är en väldigt färgstark och härlig personlighet som matchas bra av Miriam tycker jag .
  Själv bor jag på Gotland sedan länge och är född och uppvuxen i Norrland så jag känner mig rysligt hemma i dina bokmiljöer hittills.
  Hjärtligt lycka till med din schersmin ( ser ut som en rosenschersmin ) men dom är tuffa och väldigt snygga i både bladverk och när de blommar !
  Vänliga hälsningar
  Margaretha Bolin, Levide

Lämna en kommentar