Boksignering och ett nästan-boksläpp!

Idag kom Stormsvala ut på pocket och jag fick förmånen att sitta på Kiruna Bokhandel och signera. En kolossalt trevlig upplevelse!

image_52c851e29606ee54d2fc4a01

 

Jag tycker att vi borde bli bättre på att gynna våra bokhandlare. Själv låter jag alltid lokala företagare sälja mina böcker vid olika författarträffar. De få gånger jag själv säljer är om bokhandlaren, av någon orsak, inte har möjlighet att närvara. Bokhandel och bibliotek behövs för att bidra till ett levande kulturliv!

God fortsättning!

 

Kommentarer
One Response to “Boksignering och ett nästan-boksläpp!”
  1. Malin Rolund says:

    Hej! Jag heter Malin och bor just i Kiruna, mitt hemman. Har även bott två år i Visby och Ön har alltid ett särskilt utrymme i mitt hjärta

Lämna en kommentar