En releasefest högt upp i skyn!

Förra veckan var det releaseparty för Stormsvala. Vi hade bokat Sky Bar på 24:e våningen i Skrapan i Västerås. Det var det närmaste New York vi kunde komma. Eftermiddagssolen sken generöst på den vackra utsikten över Mälaren för att så småningom dala i väster och låta staden tändas upp av gatlyktor, fönster och bilar.

I Sky Bar rådde en härligt trivsam trängsel av familj, vänner, läsare, människor i bokbranschen och journalister. Såklart vi bjöd på Hervors snittar och bubbel i glasen! Min vackra dotter,  Sofia Balic´, och Philip Olsson underhöll oss med fantastiskt vacker sång och musik, även det med amerikansk touch såklart! En goodiebag fick varje gäst med sig hem och den innehöll skrubbkräm med björkdoft, ett doftljus från Yankee Candle, en tändsticksask med bokomslagets bild samt erbjudande om en alldeles fantastisk resa! Om du klickar här så kommer du till Omniaresor. Det är en resebyrå i min hemstad, som specialiserat sig på temaresor. Nu har de gjort en temaresa ”I Mirjams och Hervors fotspår” och den går förstås till New York och Manhattan. Jag följer med och visar platserna som är med i Stormsvala, men många andra inslag under dagarna är också med. Ta chansen och häng med! Det kommer att bli kul!

Nu ger jag mig ut till bokhandlare och bibliotek och berättar om Stormsvala och de andra böckerna. Titta i mitt kalendarium, kanske kommer jag till ett bibliotek nära dig.

Vi ses!

Här bjuder jag på lite mingelbilder från festen!

 P1020949 P1020948 P1020945 P1020935 P1020906 P1020950 P1020947 P1020944

 

 

 

Lämna en kommentar