Grå februari är alldeles snart förbi.

Kära läsare!

Grå februari är alldeles snart förbi. Här på Gotland, där jag suttit och skrivit den senaste månaden, har talgoxarna börjat kvintilera emellanåt och då är det ju i alla fall hopp om att våren snart är här. Jag har suttit i en månad på ön och skrivit på en ny roman som förväntas komma ut under hösten. Just nu har jag riktigt bra flyt och då är det roligt!

 

När det var som mest grått och halkigt så planerade vi för kommande skrivarkurser. Det kändes så innerligt väl att man måste ha någon skön miljö med bra program att se fram emot och vi har tre olika alternativ att presentera för dig som är skrivarsugen!

 

skrivarkurs

 

28 maj – 4 juni 2015

har vi ordnat en skrivarvecka för dig som vill ha mycket egen tid att äntligen få arbeta med eget projekt i lugn och ro. Vi håller till i Skala Eressos på den vackra ön Lesvos.

10 september – 13 september, 2015

är det skrivardagar på Konstnärsgården i Ala på Gotland. I mycket vacker miljö plockar du fram gamla minnen och berättar episoder ur ditt liv. Vi leder dig igenom skrivandet, lär dig teknik och du kommer att ha ett par färdiga berättelser när dagarna är över. Prova gärna det här! Gotland är mycket vackert under hösten.

27 september – 4 oktober är vi tillbaka i Skala Eressos igen!

Då kör vi traditionell skrivarvecka för dig som gärna vill skriva men som behöver lära dig mer teknik. Du är välkommen vare sig du har ett projekt på gång, eller bara känner lusten att skriva!

 

Vill du veta mer? Titta på respektive hemsidor

www.kurservandringlesvos.se

www.konstnarsgarden.se

 

Ha en trevlig vår och kanske vi ses på någon kurs!

Marianne

Lämna en kommentar