Härliga september!

bok

Härliga september!

September är en fin månad tycker jag. Det kan vara soliga, fina dagar då det är härligt att vara ute och vandra och kanske plocka svamp. Men det kan också vara som det är där jag befinner mig just nu: Regnet strilar ned, jag brottas med en envis förkylning och jag bara måste bli frisk! För det är ju Bokmässa snart, denna surriga, galna och underbara tillställning i Göteborg!

Du kommer väl? Det finns ju så oändligt många böcker att ta del av och massor med författare att lyssna till. För att inte tala om alla bokvänner du möter som du kan diskutera läsupplevelser med.

Jag kommer att vara på bokmässan och jag vill gärna träffa dig, vare sig du har läst mina böcker eller kanske funderar på att börja läsa dem. Just nu är det Av skuggor märkt som är aktuell. Det är första delen i en deckarserie med Anki Karlsson som huvudkaraktär. Anki är en tuff nypensionerad kvinna som löser mordgåtor. Tryggve Fridman, den gamle kriminalaren är inte särskilt förtjust i att hon lägger näsan i blöt. I alla fall inte i början.

Hästar är det i boken också! Anki skaffar sig två islandshästar och tänker leva ett lugnt liv på landet, men så blir det inte såklart. I sitt eget stall hittar hon en förgiftad främmande häst och så småningom också en död person i bersån. Det är klart att bybornas misstankar pekar mot Anki och hon förstår att hon måste ta itu med saken själv för att bli rentvådd. Hur det går får du själv läsa om!

 

På Bokmässan hittar du mig här

Torsdag, 16-16.30 signering i monter B 08:02

Fredag, 14-14.30 och 16.30-17, signering i monter B 08:02

Lördag, 10.00 Crime Scene (Deckarscenen), 14-14.30 signering i monter B 08:02, 15-15.30 samtal på Litteraturscenen

Söndag, 14-14.30 Signering monter B 08:02

Om du besöker de litterära sällskapens montrar så står jag ibland i Ester Rigner-Lundgren-sällskapets monter. Ett eldorado för dig som älskar Lottaböcker eller Kvirre och Hoppsan m.m.

Marianne

Lämna en kommentar