Hej alla läsare!

Hej alla läsare!

Ända sedan Solsvärta kom ut i oktober så har jag varit på resande fot i sällskap med Hervor och Mirjam. Det har varit fantastiskt roligt att möta

FullSizeRender

glada läsare på gamla kända orter och också på helt nya platser. Att få åka landsvägsbuss upp till Ljusdal och till Strömsund var en ny och positiv upplevelse!

På nästan alla ställen har jag fått frågan om detta verkligen är sista boken i serien om Mirjam och Hervor. Det står ju faktiskt så på baksidan. Mitt

svar har varit entydigt och det kommer från djupet av mitt hjärta: ”Ja, se den saken kan nog varken bokförlaget eller jag bestämma. Det där bestämmer nog Hervor helt och fullt!”

När jag skriver det här befinner jag mig långt upp i norr i Hervors hemtrakter. Jag tar dagliga promenader i det vackra midvinterljuset (jo, det är ett vackert ljus ett par timmar mitt på dagen) och funderar på boken jag ska börja skriva så fort vi lämnat 2014 och påbörjat ett nytt år. Det är en skön tid, när fantasin tumlar runt i tankarna och man ser framför sig hur den färdiga berättelsen ska se ut. Men vägen tid är lång och knagglig och det är ett envist och mödosamt arbete innan man når i mål. Går det som jag vill ska det nog finnas en färdig bok om ett år igen. Men vad den handlar om och vilka som är med, det tänker jag inte berätta ännu!

 

Gott Nytt År!

Marianne

Kommentarer
One Response to “Hej alla läsare!”
 1. Eri Larsson says:

  Hej och tack för böckerna om Hervor och Mirjam, älskar dessa våda damer.
  Felet är bara att man kan inte släppa boken, när man väl börjar läsa så de tar slut för fort.
  önskar att du vill skriva fler böcker om dessa damer med döttrar och deras familjer.
  Nu är jag på senaste boken och läser och jag vill inte att den skall slut så fort.
  TACK

Lämna en kommentar