Hej alla läsare!

Nu har det gått en hel månad på det nya året och jag fattar inte att tiden går i sådan svindlande fart. Jag är inne i en skrivarperiod sedan i början på december och då kan det passera dagar när man glömmer både tid och rum. Det är det bästa! Då är det riktigt flow i skrivandet!

Anki Karlsson rider igen, heter INTE min nya, men det är en fortsättning på Av skuggor märkt. Ännu har den inte fåt någon titel, men rätt som det är kommer jag på något. Mord blir det i alla fall i den idylliska lilla socknen Mullvalds på Gotland. Och det sker mitt under tryffelfestivalen som går av stapeln i november, när Anki har sina väninnor från Stockholm på besök.

Under hösten 2015 reste jag runt på många platser i Sverige. Jag var längst upp i norr i Kiruna och jag var långt ner i Skåne, österut i Visby och på västra sidan besökte jag Västergötland. Dessutom en mängd platser däremellan. Många gånger får jag frågan om hur jag orkar resa så mycket, men jag tycker att det är kul! Både resandet och det fantastiska mötet med alla er läsare!  Det ger mig energi till att skriva ännu mera. I mitten på januari reste jag till Visby och var gäst i ”Jakobs stege” i Svenska kyrkan i Vibble. Det var en jättetrevlig kväll där jag inför fullsatt lokal intervjuades av kyrkoherde Jakob Tronét, vilket blandades med fantastiskt vacker sång av två damer som sjöng franska duetter.  Att dessutom få komma till Gotland när vit snö har dekorerat ringmur och ruiner var på något vis exotiskt. När jag är på ön i vanliga fall är det sommar. Kom dit i sommar förresten! I augusti är det Crimetime Gotland igen och det kommer att bli kul! Titta in på deras hemsida och boka ett festivalpass!

Under våren blir det några resor till, men mera sparsamt. Jag måste ha tid till att skriva den nya boken om Anki

Apropå vår: har du funderat på skrivarkurs? Visst vore det kul att åka iväg och umgås med andra som också gillar att skriva! Om du klickar på fliken Skrivarkurser så länkas du till skrivarkurser i Grekland. Två stycken är planerade, en i slutet på maj och en till hösten. Jag lovar dig, vi har jättekul de där kursveckorna och alla får en hel del texter skrivna. Och att byn är vacker och maten jättegod gör inte veckan sämre! Vi ses!

Marianne

 

Kommentarer
2 Responses to “Hej alla läsare!”
  1. admin says:

    Det kommer en bok till så fortsätt längta!

  2. Marianne Cassanelli says:

    Hej Marianne, har precis lyssnat klart på den 3 böckerna om Anki Karlsson och hennes vapendragare kriminalaren Tryggve. Alla tre böckerna var jättebra, speciellt den sista “Dit solen aldrig når.” Kommer det någon mer bok i samma serie? Lyssnar på dina böcker genom Storytel. Mvh. Marianne Cassanelli.

Lämna en kommentar