Nya vindar!

Hej alla läsare!

Jag är visst pensionär sedan ett par veckor tillbaka, tänka sig! En situation som känns riktigt spännande! Nu börjar en ny fas i livet som jag hoppas ska komma alla er läsare till gagn. Från första februari har jag förmånen att få ägna mig enbart åt att skriva, vilket känns som en lyx. Från morgon till kväll kan jag ägna mig åt att fundera över vad Hervor och Mirjam gör och hur de löser diverse problem med sina speciella metoder.

Visst är det något speciellt med att sluta arbeta efter ett helt yrkesliv. Jag har packat och kastat och förvånats över hur mycket uppgifter jag hunnit med under min tid i Svenska kyrkan. Så många trevliga människor jag mött som jag haft förmånen att få samarbeta med! Det känns värdefullt. Men tillsist var det dags för avtackning. På frågan vad jag ville ha svarade jag:

-          En medalj så klart!

Mina omtänksamma arbetskamrater hade verkligen hittat en medalj i en antikaffär. Den var väl vald, med Gotlands vapen på och jag kan med stolthet bära den vid högtidligare tillfällen. Att det står ”Livräddningssällskapet” på baksidan, gör inte saken sämre…

I den bok jag nu skriver på befinner sig Hervor och Mirjam mitt på Manhattan där de jobbar på sina döttrars hälsoklubb. Jag ska inte berätta alltför mycket, men jag kan ändå avslöja att det är något i Hervors förflutna som kommer ikapp henne och ställer till med problem. Själv åker jag på researchresa till New York under våren, vilket jag verkligen ser fram emot!

Tack alla ni som tagit er tid att skriva i gästboken! Fortsätt gärna och skriv! Jag blir verkligen glad och uppmuntrad av alla trevliga kommentarer och det betyder mycket för inspirationen.

Marianne

Kommentarer
5 Responses to “Nya vindar!”
 1. Jag älskar dina trollkonor, och ser fram emot många fler. Jag lyssnar på en del deckare, men de blir nästan för spännande. Då är det skönt att kunna byta till en varm och känslofylld hummoristisk historia om Hervor och Miriam. Tack för ditt författarskap. Jag rekommenderar böckerna till alla jag kan.

 2. Angelina says:

  Hej,
  Jag älskar verkligen dina böcker och uppläsarna av dem. Då jag åker väldigt mycket bil så lyssnar jag alltid på en ljudbok och när jag hört din första var jag fast.
  Nu är tyvärr alla tre utlyssnade (hmm är det ett ord) men jag ser med spänning fram emot nästa.
  Hoppas samma underbara människor kommer läsa in böckerna det skulle verkligen uppskattas.

  Tack för att du finns och skriver så underbara böcker.

  Mvh
  Angelina F

 3. admin says:

  Till Michael, Irene och alla andra! Jag skriver hela tiden och hoppas på att det ska ligga en bok färdig hos bokhandlarna framåt jul. Tack för alla peppande kommentarer!
  Marianne

 4. Iréne says:

  Är så himla glad för dina böcker. Allra underbarast är de att lyssna på. Allra ödmjukaste tack för dem.När har du räknat med att nästa kommer ut?

 5. Michael says:

  Tack för underbara böcker,,ser fram emot en fjärde bok om Miriam och Hervor.När i tiden kommer den ut?? I morgon hoppas jag ;)

  En lässugen Michael

Lämna en kommentar