Försmak av sommaren…

Hej alla underbara läsare!

Nyss hemkommen från New York fullastad med massor av inspiration. “Man som måste bara älska den staden!”, hade Hervor sagt. och jag håller med. En känsla av att vara hemma infinner sig, trots att man är på andra sidan Atlanten. Min väninna och jag njöt verkligen av tiden och nu har jag massor att skriva om. Fjärde boken börjar ta form på allvar.

Jag kan, med stolthet, meddela att tredje boken nu har släppts som pocket! Känns väldigt roligt att kunna nå ut till ännu fler läsare. Hur många är vi inte som njuter av ett par sköna pocketböcker i sommarsolen? Snart kan vi ligga där på picknick-filten och bara njuta av semesterlivet. Eller som jag: Påta lite i trädgården i mitt kapell på Gotland, för att då och då ta en paus i hängmattan. Gärna med en god bok! Då trivs jag som allra bäst!

Ja, det finns mycket skön sommar att se fram emot, men först hoppas vi att våren ska ta sig lite mer. Det har varit lite si och så med den saken, tycker jag. Rena rama aprilvädret! Låt oss bara hoppas att solen skiner framåt Valborgsmässoafton, för då har jag äran att vara vårtalare i Kräklingbo på Gotland. Man vill ju som gärna inte att det snöar då. Även om norrlänningen Hervor inte hade haft något emot just det! Mirjam hade däremot knorrat lite, tror jag.

Bjuder på en bild från New York tills dess vi hörs igen! Väl mött!

 

Kommentarer
2 Responses to “Försmak av sommaren…”
 1. Lise-Lott says:

  Hej Marianne!!

  Tack för dina underbara böcker!!
  Har just läst klart Spinnsidan.
  När kommer nästa bok? Snart hoppas jag.
  Jag är en Hervor i själ och hjärta, men min lilla farmor var från Gotland, från Hangvar.
  Jag har letat efter släkten lite, men inte hittat någon. Min farmor hette Helga Molin som ogift.
  Hon reste till Skåne när hon var runt 20 år, och gifte sig med Sven Richard i Maglehem.
  Dom fick barn, och en av sönerna blev min far. Han dog 1982 65 år gammal.
  Det är så härligt att läsa om Gotland i dina böcker, det känns som hemma lite.
  Själv bor jag i Norra Östergötland, är 55 år, har 3 vuxna barn, och en underbar man.
  Tack ännu en gång för dina underhållande böcker!

  Lise-Lott Richard

 2. Angela Johansson says:

  Hej Marianne!
  Tack för dina fantastiska berättelser! Underbara, målande beskrivet så man kan se miljöerna och människorna framför sig… Och sjutton så spänande! För många år sedan var jag i New York och har alltsedan dess längtat tillbaka. Så jag ser fram emot nästa bok. Att tankar kan försätta berg – eller en bra bit på väg – tror jag mycket på och jag blev jätteglad när jag läste hur spännande du har beskrivit det i dina böcker. Hoppas Mirjam landar i det och fortsätter, påhejad av Hervor. Hervor verkar vara en alldeles underbar människa, ja, Mirjam också. Härligt att läsa om någon som är sig själv på alla sätt. De kunskaper som hon besitter är intressanta att läsa om. Den person som Hervor är baserad på, jobbar hon även inom detta område eller är det fler personer “i” Hervor? Om Hervor kommer att träffa någon framöver och hur det går med Mirjams vän som for österut ska det bli spännande att läsa om. Och det är så bra att läsa om att kärlek inte har någon ålder eller utseende. Jag ser fram emot fortsättningen!

  Allt gott till dig, vänligen Angela.

Lämna en kommentar