Solsvärta

Beskrivning:

Femte och avslutande delen i den älskade serien om Mirjam och Hervor!

Mirjam har lämnat sommartillvaron på Gotland och följt med sin älskade Calle till Västerås där han ska arbeta med ett projekt till stöd för den hotade pilgrimsfalken. Tre halvvuxna falkungar ska placeras ut i ett gammalt vattentorn med hopp om att de ska etablera sig i trakten. Men i Västerås finns också flera duvslag, vars ägare oroas av pilgrimsfalkarnas närvaro.

Hervor, som i en syn har sett sin försvunna barndomsvän Satu och en brevduva, ger sig ut på en resa i Europa på jakt efter fler ledtrådar. Men duvor och falkar är en dålig kombination, och när Hervor hittar en vinge från en koltrast, en solsvärta, blir hon fylld av onda aningar…

Solsvärta finns också som ljudbok.

Provlyssna Solsvärta Ljudboksolsvarta-cover

Kundrecensioner och Bloggar

Älskar Hervor o Miriam och deras tokiga liv. Fantastiskt bra uppläsare.

ÄNTLIGEN!!! Som jag längtat :-)

Tänk vad jag längtat efter Mirjam och Hervor :)

Kommentarer
5 Responses to “Solsvärta”
 1. Lena Hanson says:

  Men… inte slut nu!? Jag är en inbiten deckarfantast som i stort sett ALDRIG lyssnar på något annat än spännande deckare. Dessa 5 böcker har jag däremot lyssnat på med största nöje. Uppläsarna gör mycket, men böckerna är fantastiska i sig själva. JAG VILL HA FLER!!!

 2. Anne-Lie H says:

  Håller med! Mer Hervor och Miriam som reder upp i tillvaron med diverse aningar och affirmationer. Kanske Ingrid kan få komma med på nästa uppdrag, vore roligt att få veta hur det går där uppe i Lappland med skogen och Emanuel.

 3. Turid says:

  Så har jag, i princip, strecklyssnat på de fem böckerna om Mirjam och Hervor, och jag älskar dom. Mirjam och Hervor måste få leva vidare! De är ett radarpar och dom måste få fortsätta reda upp orättvisor, behöver inte alltid vara av sån dignitet att polis måste inkallas det räcker med det lilla så länge det berör mitt hjärta. Tack Marianne för underbara böcker!

 4. maud thorin says:

  Hej, jag skulle vilja veta hur man får Hervors ört kunskap?

 5. Sandy says:

  JaHa då har man lyssnat på alla dina böcker, så himla BRA de är. Tack. Väntar med spänning på nästkommande.
  Önskar dig en härlig sommar!

Lämna en kommentar