Stormsvala

Nu har nedräkningen börjat!

 

stormsvala-cederwall_marianne-21561171-583142201-frnt

 

Om drygt en månad kommer den nya boken ”Stormsvala” ut, närmare bestämt den 2 mars! Klart att jag ser fram emot det och jag har fått många förfrågningar om när den ska komma. Nu är det alltså äntligen dags!

När jag ser tillbaka på den tid det har tagit att arbeta med boken, tänker jag mest på hur märkligt det är med Mirjam och Hervor. De bara bestämmer! Här hade jag planerat att Stormsvala skulle handla om en viss sak, ja, en intressant brygd som bara Hervor hade recept på och som en riktigt skurkaktig typ till varje pris ville ha tag på, men så blev det inte alls! Damerna tog över och fick historien att handla om något helt annat. Så är det när man skriver. Man har en historia i huvudet, sätter sig ner och skriver och medan fingrarna springer över tangenterna så gör karaktärerna precis som de vill. Det är bra konstigt. Spännande blev det i alla fall, tycker jag, och det hoppas jag också att du som läsare ska tycka.

Tillsammans med Natur & Kultur håller vi nu på att planera mina besök hos olika bokhandlare och bibliotek runtom i Sverige, i samband med att Stormsvala ges ut. De här resorna är riktigt roliga! Dels gillar jag att resa och dels är det bara så trevligt att träffa er läsare och få diskutera de olika läsupplevelserna. Har du en bokhandel eller ett bibliotek i närheten så får du gärna tipsa dem om att jag tittar förbi om det skulle passa dem. Du kan också gå in och titta i mitt kalendarium. Kanhända kommer jag till en bokhandel nära dig. Väl mött i så fall!

Visst har jag redan börjat planera bok nummer fem, men vad den kommer att handla om, det tänker jag inte berätta ännu. Jag måste ju först se om Mirjam och Hervor håller med mig.

Marianne

 

Kommentarer
One Response to “Stormsvala”
  1. Anna Lena Holmberg says:

    Hej Marianne!

    Var på Torsby bibliotek och frågade efter din bok precis när den hade kommit ut. De hade beställt den och jag var den första som fick läsa det fräscha exemplaret! Tack än en gång för en spännande och välskriven bok. Jag läste den på två dagar, kunde inte sluta att läsa! Lite roligt att Lena var nämnd i boken också. Hörde att ni hade haft det roligt och intressant i New York.
    Jag har också läst om dig i Hemmets Journal, bra artikel.
    Kram från Anna Lena

Lämna en kommentar